Ett steg framåt.

Väggen är riven, golven slipade och såpskurade fem gånger. Bara några kartonger kvar att packa upp, ett misslyckat hallgolv att måla över, massor av väggar och tak att måla och jag är superdunderultraförkyld. Väldigt olägligt.

Igår var finaste kärleken här på blixtvisit och fotade lite.

Tags: , ,

8 Responses to “Ett steg framåt.”

 1. Frida H Says:

  Jag läääängtar tills jag får komma på besök! :)

 2. Ida Says:

  Frida – Och jag läääängtar till du kommer hit :)

 3. Krutrut-Lisa Says:

  Vad fint. Du kommer nog trivas i allt det fina.

  KRAM LISA

 4. Frida Says:

  Ser fint ut, vart har du köpt den fina klädhängaren?

 5. Ida Says:

  Frida – Den vita klädhängaren är från danska Hay.

 6. Kicki Says:

  Är det Dropbox du använt när du lägger ut bildern såhär? Jag använder dropox själv, men lyckas INTE att få ut bilderna såsom du, små bilder som är klickbara och som man sedan kan bläddra mellan. Har du lust att förklara hur du gör? Blir galen på varför jag inte vet hur jag ska göra! Tack!

 7. Ida Says:

  Kicki – Jag använder en wordpressplugin som heter Lightbox 2. http://wordpress.org/extend/plugins/lightbox-2/

 8. Kicki Says:

  Tack snälla Ida! Ska sätta mign in i Lightbox ist. Trevlig helg!

Leave a Reply

Follow Things to love